top of page

Gør klar til ferie

Har du også lagt planer for ferie? Det gør de fleste mennesker hvert år, men mange glemmer deres kæledyr eller kommer først i tanke om det kort tid før afrejse.

Hund og katte har meget stærke tilknytningsforhold til deres ejer og de har følelser som os mennesker. Det er derfor meget vigtig, at man som ejer sætter sig i dyrets sted inden, at man tager på ferie.

Vi har mange kunder, som ringer og har helt glemt deres hund eller kat i forbindelse med en ferie. Vi anbefaler altid, at man sætter sig ind i mulighederne der er og besøger flere pensioner, taler med ejeren eller den ansatte i pensionen og får en fornemmelse af, om det er noget for ens kat eller hund.

Børnehave

Mange hunde og katte nyder fællesskabet med ligestillede; hunde og katte knytter sig meget til andre hunde eller katte og her er det godt, at hunden eller katten har mulighed for at have social kontakt imens menneskene i familien er på ferie. Vi sammenligner det ofte med en børnehave og børn; her suser tiden afsted, der bliver leget, spist og nydt tiden indtil børnene hentes igen.

Stemningen

Det er meget vigtigt at stemningen er god, og at dyrene føler sig velkommen. Vi forsøger altid vores bedste i at give vores gæster den mest optimale oplevelse her på Birkemosegård. Vi forsøger derfor at skræddersy pasningen til den enkelte hund og kat, så stemningen bliver bedst og tiden går hurtigt.

Dyrlæge og vaccinationer - hvad skal jeg sørge for inde, at min hund eller kat ankommer?

Vi har høje standarder og følger gældende dansk ret inden for hundepensioner. Alle hunde skal være vaccineret, fri for orm og lopper inden ankomst til Birkemosegård. Der skal vaccineres med den klassiske vaccination, som din dyrlæge anbefaler og tilbyder. Vaccinationen må ikke være over 2 år gammel på dagen for afhentning.

Tilsvarende skal alle katte være vaccineret inden ankomst og vaccinen må ikke være over 1 år gammel på dagen for afhentning. Alle katte skal også være fri for orm, mider og lopper ved ankomst. Vi anbefaler, at du kontakter din dyrlæge for mere information og vejledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os


Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page